Vijf natuurlijke tips om insecten op een veilige afstand van uw terras te houden

Bij Bidfood Langens zijn we ervan overtuigd dat we bepaalde problemen op een natuurlijke, duurzame manier kunnen verhelpen. Dat is trouwens ook interessant voor onze klanten met een terras! Die weten als geen ander dat insecten en een terras beter niet samengaan. Om je een duwtje in de rug te geven én je terras te verfraaien, hebben we enkele natuurlijke middeltjes verzameld die ongedierte op een veilige afstand houden:

  • 1) Munt:

Munt ruikt lekker voor de mens maar absoluut niet voor insecten. Vooral muggen en vliegen blijven op een veilige afstand.

  • 2) Lavendel:

Wanneer je dit plant rond je terras zullen je klanten tijdens het eten minder last hebben van vervelende insecten zoals mieren en wespen.

  • 3) Rozemarijn:

Rozemarijn is niet enkel lekker in de keuken maar ook een handig middeltje om vliegen en rupsen op afstand te houden.

  • 4) Kattenkruid:

De geur van dit kruid doet wat denken aan een kruising tussen munt en citroen. Ideaal tegen mieren, maar je houdt katten maar beter op een veilige afstand.

  • 5) Citroenkruid:

DE aromatische plant bij uitstek om zelfs de hardnekkigste vliegen op de vlucht te doen slaan. Als je enkele takjes verstopt tussen je tafelstuk genieten je gasten meteen ook van een lekkere geur.

Geef een reactie