Waarom Bidfood Langens?

Bidfood Langens maakt sinds 2012 deel uit van de groep Bidcorp. Afgezien van de voordelen die de globale groep ons biedt, weken we intussen geen duimbreed af van de missies en visies van onze onderneming.

Klantenservice en nabijheid ten opzichte van onze klanten blijven prioritair. Voortaan beschikken we over een groter assortiment om en nog beter aan uw behoeften tegemoet te komen. Bovendien versterkten we ook het duurzame aspect van onze onderneming.

Dankzij de globale expertise van Bidfood Belgium, kunnen wij onze onderneming op een verantwoorde manier verder laten ontwikkelen door gebruik te maken van nieuwe technologieën teneinde een kwalitatieve service te waarborgen aan onze klanten.

bidfood_langens_logo_low

Horeca Langens wordt Bidfood Langens !

“Bidfood International stelt meer dan 25.000 mensen tewerk en realiseert een zakencijfer van 2.714 miljard euro in vijf continenten. “

In mei 2016 besliste de Zuid-Afrikaanse groep Bidvest om haar activiteiten in meerdere branches op te splitsen. In dat kader werd Bidcorp International opgericht: het bedrijf is gespecialiseerd in de foodservice en horeca. Alle filialen die in deze sector actief zijn, dragen de naam Bidfood.

Elk land heeft beslissingsbevoegdheid en autonomie. Bidfood Belgium blijft een uitgebreid gamma food- en non-foodproducten verdelen en blijft haar klanten gepersonaliseerde diensten aanbieden.

Bidfood Langens behoort tot deze internationale groep met de bijhorende ondersteuning en voordelen.  Maar we blijven inzetten op het lokale aspect om onze flexibiliteit en klantentevredenheid verder te verbeteren d.m.v. een excellente service en een persoonlijke aanpak.  Zo combineren we de expertise van een internationale groep met een persoonlijke aanpak naar onze klanten.

Bidfood Langens, dat is… 

clients

2000

tevreden Horeca klanten
_services3

300

Beleverde klanten per dag
langens_camion_ok

15

vrachtwagens
valeurs1

70

gemotiveerde werknemers