Kwaliteit

Trouw aan haar missie waarde creëren voor onze klanten”, implementeerden alle dochterondernemingen van Bidfood enkele jaren geleden een uitmuntendheidsbeleid voor hun producten.
Bidfood Langens deed niet anders! Hoewel de onderneming duurzaamheid al geruime tijd hoog in het vaandel droeg, geniet ze dankzij de steun van Bidfood Belgium van een heel wat ruimere expertise en veel meer mogelijkheden.

Voedselveiligheid

We zijn trouw aan onze missie om waarde voor onze klanten te creëren. Bij Bidfood Langens zetten wij dan ook al meerdere jaren in op de uitmuntendheid van onze producten.

Een eerste inspanning wordt al in een zeer vroeg stadium geleverd, bij het selecteren van onze leveranciers. Ze moeten aan een uitgebreid aantal normen voldoen zodat onze klanten verzekerd zijn van het allerbeste en ze moeten ons duurzaamheidsengagement respecteren.

Medewerkers worden intern opgeleid zodat ze de strengste vereisten kennen en zich bewust zijn van het belang van een professionele kwaliteitscontrole. Dankzij een aantal efficiënte procedures beheren wij bij Bidfood Langens alle parameters van de producten in ons assortiment, gedurende de volledige keten.

Bij de bouw van onze nieuwe infrastructuur in 2015 hielden we volgens de meest strikte normen rekening met alle maatregelen opgelegd door het HACCP-plan.

Klik hier om toegang te krijgen tot het handboek “Beheer van de veiligheid van voedingsmiddelen”.

 

Onze leveranciers

Onze leveranciers worden streng geselecteerd. Respecteren ze de normen? Zijn ze transparant? Hebben ze volledige en strenge evaluatieprocedures?

Een Service Level Agreement in samenwerking met onze leveranciers en klanten zorgt verder voor de kwaliteitsborging van onze producten.De nauwe banden met Bidfood Belgium weken een synergie los die zich vertaalt in gecertificeerde producten tegen de beste prijs.