Horeca Langens wordt Bidfood Langens

Noem ons…

 

 

Langens wordt Bidfood Langens vanaf 15 mei 2017.

 Onze nieuwe naam verwijst duidelijk naar ons vak: “food”, onze hoofdactiviteit die we blijven ontwikkelen in functie van de wensen en behoeften van onze horecaklanten. Het is dus niet meer dan logisch dat deze drie woorden ons logo vergezellen:

 

Alle bedrijven van de groep dragen de Bidfood-naam. Dat versterkt ons imago op internationaal vlak en laat ons toe meer synergieën te creëren. Dankzij die expertise zijn en blijven we de trendsetter zowel qua assortiment als qua technologie… Door onze krachten te bundelen met een internationale marktleider kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn.

 

We blijven de lokale partner van onze klanten en zetten met deze wijziging onze engagementen nog eens in de kijker: kwaliteitsproducten aanbieden tegen een correcte prijs, maar ook vernieuwende diensten op maat met het oog op een efficiënte en duurzame samenwerking. Zonder onze flexibiliteit, nauwe band en vooral passie voor het vak te vergeten. De ingrediënten van een recept dat al meer dan 30 jaar werkt.

 

Onze nieuwe naam, nieuwe vrachtwagens en ons nieuwe logo zullen vanaf 15 mei 2017 geleidelijk in het straatbeeld verschijnen. Hier ziet u in primeur alvast een van de vier nieuwe visuals die binnen enkele dagen op onze vrachtwagens prijken. Binnenkort ontdekt u de andere drie in het echt!

Vanaf 1 juni 2017 zit ook onze website in een nieuw jasje en hebben we een Facebookpagina voor Bidfood Langens. We geven u natuurlijk een seintje als alles online staat.

Contacteer me gerust voor meer informatie.

Bart Verbeeck

Algemeen Directeur

Geef een reactie