Food & non-food

Foodassortiment

Om zo goed mogelijk aan uw vraag te voldoen, stelt Bidfood Langens een uitgebreid gamma voor, van kleine verpakkingen tot grootverpakking.

Dankzij de synergie met Bidfood Belgium blijven wij ons assortiment uitbreiden en diversifiëren om te voldoen aan de tevredenheid van onze klanten.

Droge voeding

Bidfood Langens heeft een grote opslagplaats voor zogenaamde ‘droge’ producten. Dit assortiment omvat alle producten die op omgevingstemperatuur bewaard mogen worden. U vindt er een zeer groot aanbod artikelen (drankjes, conserven, keukenhulpjes, …) dat continu wordt uitgebreid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. .

Een grote hoeveelheid artikelen wordt in onze opslagplaatsen gestockeerd en is dus onmiddellijk beschikbaar.

Sommige zeer specifieke artikelen zijn niet permanent op stock. U moet hiervoor bij de bestelling rekening houden met een iets langere levertijd.

Vers

Bidfood Langens heeft zijn eigen opslagplaats voor zogenaamde ‘verse’ producten.  Dit is een zeer uitgebreid gamma producten, van zuivelproducten tot vleeswaren.

In de mate van het mogelijke werken we met lokale leveranciers of met seizoensproducten. Dat verklaart waarom sommige producten op bepaalde momenten van het jaar niet beschikbaar zijn.

De verse producten zijn de producten die op een constante temperatuur tussen 2° en 4°C bewaard moeten worden

Diepvries

Vanuit zijn geschiedenis biedt Bidfood Langens aan zijn klanten een groot assortiment diepvriesproducten : ijsjes, brood, groenten, snacks, vis, …

De artikelen worden aan een constante temperatuur van -18°C bewaard.

Alle stappen van de logistieke organisatie zijn er specifiek op gericht de koudeketen tot bij de levering te handhaven.

Non-foodassortiment

shutterstock_534248143

Non-food

Leefgemeenschappen en horeca hebben meer nodig dan enkel voeding. Logisch dus dat Bidfood Langens haar assortiment heeft aangevuld met een gamma non-foodartikelen. U vindt in deze categorie tal van producten op maat van onze klanten: onderhoudsproducten, wegwerpserviezen, …